Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت علوم با بیان اینکه تعدادی از رشته‌ها در هجدهمین فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم به دلیل نداشتن مجوز حذف شده‌اند، از تاخیر سه روزه در اعلام فراخوان برای بررسی اعتراض دانشگاه‌ها خبر داد.

دکتر محمدرضا رضوان‌طلب درباره حذف برخی از رشته‌ها از هجدهمین فراخوان جذب هیات علمی (بهمن‌‌ماه) وزارت علوم، به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت:‌ این اتفاق جدید نیست، در تمام فراخوان‌ها این موضوع وجود داشت، چراکه در تمام فراخوان‌ها نیاز دانشگاه‌ها بارگذاری می‌شود و قبل از این مرکز نظارت و ارزیابی وظیفه تطبیق نیاز دانشگاه‌ها با مجوزهای شورای گسترش و سهمیه‌ها را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نیاز از طریق این مرکز به مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم اعلام می‌شد و در فراخوان‌ها نیز بر همان اساس ظرفیت دانشگاه‌ها منتشر می‌شد.

وی افزود: اکنون این وظیفه بر عهده مرکز امور هیات علمی وزارت علوم گذاشته شده است و این مرکز به مرکز جذب هیات علمی نامه‌ای ارسال کرد که تعدادی از رشته‌ها مجوزهای لازم را ندارند. مرکز ما فقط تائید صلاحیت عمومی و علمی را برعهده دارد و به موضوع سهمیه و مجوزها وارد نمی‌شود.

رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم ادامه داد: پس از اعلام مرکز امور هیات علمی وزارت علوم، تعدادی از دانشگاه‌ها اعتراض کردند مبنی بر اینکه ما مجوزهای لازم را داریم به همین دلیل ما آغاز فراخوان جذب را سه روز به تاخیر انداختیم تا دانشگاه‌ها اسناد خود را به مرکز امور هیات علمی ارائه دهند. به اعتقاد ما ممکن است اطلاعات مرکز امور هیات علمی به‌روز نباشد و برخی از ظرفیت‌ها برگردد.

رضوان‌طلب همچنین درباره ظرفیت جذب هیات علمی دانشگاه‌ها گفت: وزارت علوم باید با هماهنگی سازمان امور استخدامی، برای جذب هیات علمی ردیف استخدامی در نظر بگیرد، با رایزنی‌ها و جلساتی که با این سازمان صورت گرفت ظرفیت جذب هر فراخوان برای دانشگاه‌های دولتی 800 نفر است.

وی همچنین درباره جذب هیات علمی در دانشگاه‌های غیردولتی ادامه داد: دانشگاه‌های غیردولتی برای جذب هیات علمی هیچ محدودیتی ندارند و حتی می‌توانند در رشته‌هایی که مجوز ندارند عضو هیات علمی بگیرند چراکه هزینه این اعضای هیات علمی با همان دانشگاه‌هاست و چیزی برعهده وزارت علوم نیست و اگر آن اعضای هیات علمی بدون دانشجو و کلاس بمانند مسئولیت آن با همان دانشگاه‌هاست.

رضوان‌طلب افزود: پیش از این آغاز فراخوان جذب بهمن، 14 بهمن اعلام شده بود ولی اکنون با تاخیر سه‌روزه به 17 بهمن موکول شده است و متقاضیان 15 روز فرصت خواهند داشت تا اطلاعات خود را بارگذاری کنند. سیستم ثبت‌نام در فراخوان طوری طراحی شده است که قطعی و کندی نداشته باشد اگر شاهد قطعی و کند در سامانه باشیم احتمالا مدت زمان بارگذاری را تمدید خواهیم کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۹۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ

سعید آزادیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی مأموریت گرا سیاست‌های توسعه‌ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه‌ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه مأموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان‌ها و بر اساس نگاه مأموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحدهای مرکز استان‌ها و واحدهای بزرگ‌تر ادغام کرده ایم.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استانداردهایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت‌هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتاً مجوز همه رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تأیید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلاً در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می‌شوند معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می‌کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای