Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت از همکاری دست اندرکاران آموزش علوم پزشکی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور در فرآیند جذب اعضای هیات علمی تشکر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ دکتر سید علی حسینی رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در رابطه با جذب هیات علمی در سال ۱۳۹۶ گفت: در این سال با تلاش‌هایی که از سوی هیات های اجرایی جذب دانشگاه ‌های علوم‌پزشکی کشور صورت گرفته توانستیم که قریب ۱۴۰۰ پرونده را که از سوی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور به مرکز واصل شده را بررسی کنیم و تا کنون توانسته ایم رای نهایی را برای اکثریت این تعداد از افراد که پرونده‌هایشان به مرکز واصل شده صادر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر حسینی اظهار داشت: امیدواریم که این تعداد عضو هیات علمی که در سال ۹۶ به ترکیب اعضای هیات علمی دانشگاه اضافه شده اند بتوانند کمی از کمبودهای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این زمینه را جبران کند.

وی با اشاره به روند بازنشستگی اعضای هیات علمی ادامه داد: سالانه تعدادی از اعضای هیات علمی‌ وزارت بهداشت با ضوابط و یا حتی درخواست خودشان بازنشسته می‌شوند و این امر باعث می شود کمبود در برخی رشته ها نمود بیشتری پیدا کند و لازم است این کمبودها جبران شود. 

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در رابطه با فرایند جذب اعضای هیات علمی گفت: خوشبختانه تا آخر سال ۹۶ تقریبا کلیه‌ی پرونده‌هایی که از سوی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور به مرکز امور هیات علمی واصل شده، تعیین تکلیف شدند و خوشبختانه در سال ۹۶ کلیه‌ی پرونده‌ها را در بازه‌ی زمانی بسیار کوتاهی بین ۲ هفته تا حداکثر ۳ هفته در ستاد وزارتخانه، تعیین تکلیف کردیم . 

دکتر حسینی افزود: پرونده‌هایی که بدون نقص بودند، پرونده‌هایی که در واقع از سوی دانشگاه‌ها با حداقل نقص به ستاد واصل شدند، اینها در کوتاهترین زمان ممکن تعیین تکلیف شدند و در حال حاضر ما هیچ پرونده راکدی را وزارت‌خانه در رابطه با جذب هیات علمی نداریم.

وی خاطرنشان کرد: در این بین تعداد بسیار محدودی پرونده هستند که در واقع برای بررسی بیشتر در دستور کار قرار دارند که امیدوارم این پرونده ها که تعداد آن انگشت شمار است در کوتاهترین زمان ممکن، تعیین تکلیف شوند. 

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در فرایند جذب، خوشبختانه مسیر خوبی را طی می‌کنند و لازم می‌دانم که از همکاری‌ها و هماهنگی‌های هیات‌های اجرایی جذب دانشگاه‌ها و روسای دانشگاه‌ها ،  معاونین آموزشی و اعضای هیات‌های اجرایی جذب دانشگاه در سال ۹۶ تشکر کنم که همکاری و هماهنگی خوبی را با ستاد مرکزی و هیات مرکزی جذب مرکز امور هیات علمی داشته‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۶۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها

به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: با برداشتن سقف درآمد حضور اساتید ما در کل کشور بهتر شده و منحنی حضور اساتید در دانشگاه‌ها صعودی شده است. امسال نزدیک ۱۸۰۰ مجوز جدید برای جذب اساتید دادیم و سال گذشته هزار نفر جذب شدند.

وزیر بهداشت در بخش دیگر سخنان خود خانواده محوری را مهم ترین مساله سلامت عنوان کرد و توضیح داد: امروزه تکثر گرایی و همجنس بازی و فساد مانع سلامت است. ما محورهایی داریم که باید بر روی این محورهای کلیدی خود تاکید کنیم و برگشت نوین به سمت این محورها داشته باشیم‌ و نقش خانواده در این بین بسیار مهم است. کما اینکه سبک زندگی در خانواده ایجاد می‌شود، امروزه توجه به مسائل عاطفی و روانی نقطه ضعف کل سیستم سلامت دنیا است.

عین اللهی با اشاره به از خودگذشتگی کادر درمان، یادآور شد: در کرونا نزدیک ۳۰۰ نفر شهید سلامت داشتیم. این نشان از فداکاری کادر سلامت دارد. باید سلامت را در ابعاد جسمی، مادی، روحی و معنوی ببینیم. در همین راستا طرح سلامت خانواده را در ۱۹۵ شهرستان شروع کردیم‌. باید محور اصلی خود در نظام سلامت را خانواده قرار دهیم. جمهوری اسلامی طرح سلامت خانواده را به عنوان یک طرح محوری مشخص کرده است. برخی فکر می‌کردند لیبرالیسم باعث شده است که خانواده‌ها از بین رود؛ بلکه اخیرا یک محقق غربی اعلام کرد که پاشیده شدن خانواده باعث لیبرالیسم شده است.

وی افزود: بنابراین در همه رشته ها و تخصص ها محور اصلی درمان و پیشگیری ما باید خانواده باشد. دانشگاه شهید بهشتی در این امر پیشگام بوده است. دانشگاه ما امروز باید دانشگاه در خدمت جامعه باشد. همه حرکت ها باید به سمت جامعه باشد، دانشکده بهداشت ما باید مشکلات بهداشت و جانعه را حل کند، کما اینکه فقط ۲۵ درصد عوامل، درمان و کار در داخل وزارت بهداشت است و ۷۵ درصد خارج از وزارت بهداشت است و ما باید عوامل بیماری را شناسایی کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به نام گذاری سال جاری توسط رهبر انقلاب با عنوان جهش تولید و نقش مردم در این بین، تاکید کرد: برخی دانشگاه‌ها قدمت ۸۰ ساله دارند؛ اما در تولید صفر هستند، از ابتدای انقلاب تا الان ما در تهدید بوده‌ایم و باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم. لازمه جهش تولید و مشارکت مردم نیز این است که این جهش در دانشگاه رخ دهد.

عین اللهی با بیان اینکه انتظار داریم در حوزه دارو جهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود، درباره تاریخ برگزاری جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: تاریخ پر افتخاری را در حوزه سلامت در ۴۵ سال گذشته طی کرده‌ایم که هر کسی در این تاریخ نقشی را اجرا کرده است. به جایی رسیدیم که اگر کسی بپرسد بزرگترین دستاورد انقلاب چه است؟، قطعا همه می‌گویند حوزه سلامت بزرگترین دستاورد انقلاب است.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای مجاور و دور دست برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند این دستاورد انقلاب است. ما در حوزه سلامت در منطقه جزو قوی ترین‌ها هستیم و در دنیا نیز جزو کشورهای بی‌نظیر در حوزه سلامت هستیم. نقش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جریان نیز قابل ملاحظه است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قبل از انقلاب درست شد؛ اما تبلور آن با شروع انقلاب و با حضور اساتید برجسته مثل دکتر سیم فروش شکل گرفت که جهشی را در دانشگاه و یک نوآوری در همه رشته ها ایجاد کرد. این باعث شد ما در بسیاری از رشته ها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرآمد باشیم.

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند