Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا رضوان طلب در گفتگو با خبرنگار مهر درباره درخواست دانشگاه ها مبنی بر واگذاری فرایند جذب هیئت علمی به دانشگاه ها گفت: این موضوع که در حال حاضر اجرایی می شود و تمام فرایند جذب برعهده خود دانشگاه ها است.

وی ادامه داد: دانشگاه ها از این موضوع ناراضی هستند که اندک نظارت کمرنگی از سوی مرکز جذب وزارت علوم وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: در برخی از دانشگاه ها گزینه هایی از پیش تعیین شده به عنوان عضو هیئت علمی وجود دارند و فراخوان را دور می زنند که کم کم مسائل مربوط به این موضوع  درحال روشن شدن است.

وی درباره دوره زدن مرکز جذب توسط برخی از دانشگاه ها گفت: به عنوان مثال دانشگاه فردی را از قبل برای استخدام به عنوان عضو هیئت علمی تعیین کرده و حتی حکم داخلی وی را هم صادر کرده و بعد به وی می گوید تا در فراخوان جذب شرکت کند.

رضوان طلب با بیان اینکه این کار درست نیست و ما باید با موازین عدالت خیلی آشنا و صمیمی باشیم افزود:  به صورت قابل ملاحظه ای از این نمونه ها در دانشگاه ها وجود داشته و این دانشگاه ها شناسایی شده اند.

کد خبر 4734401 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز جذب وزارت علوم دانشگاه های ایران دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان تکمیل ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی اربعین 98 سازمان سنجش دانشگاه تهران دانشگاه پیام نور اعضای هیات علمی آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران جایگاه خوبی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دارد، گفت: ورود به هوش مصنوعی در حوزه‌های آموزش، پژوهش، تشخیص ودرمان بیماری و استفاده از فناوری‌های جدید و نانو فناوری در حوزه پزشکی و ورود به عرصه آینده پژوهی از جمله اهداف دانشگاه در سال جاری است که امیدوارم با همکاری اساتید و اعضای هیات علمی به این اهداف دست پیدا کنیم.

دکتر فرهاد غلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران شامگاه ۱۹ اردیبهشت در مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه این دانشگاه از نظر وسعت شبکه بهداشتی، درمانی و حوزه پژوهش جزو ۱۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور است، گفت: اساتید و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ۳۶ سال گذشته نقش ویژه‌ای در ارتقای این دانشگاه ایفا کردند که جا دارد از همه آن ها تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲ دانشکده، ۴ پژوهشکده، ۲۳ مرکز تحقیقات، ۲۶ بیمارستان،  ۲۲ شبکه بهداشت و درمان، ۳۸۰ مرکز جامع سلامت و یکهزار و ۱۰۰ خانه بهداشت در سطح استان فعال هستند، ادامه داد: صدور مجوز راه اندازی دانشکده طب ایرانی و گیاهان دارویی، راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان رازی، احداث واحد فناوری دارویی، جذب بیش از ۲۰۰ دانشجوی خارجی و افزایش ۸ رشته دانشگاهی از جمله اقدامات دانشگاه در سال گذشته بوده است.

وی رکن اصلی پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مازندران را اعضای هیات علمی دانست و افزود: جهش دانشگاه از نسل ۲ به ۴ از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که ویژگی اساسی دانشگاه‌های نسل ۴ ارتباط با جامعه است؛ بنابراین در این حوزه باید اقدامات اساسی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: اعضای هیات علمی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌های آنان بخشی از جامعه هستند بنابراین با ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی آنان اقدامات اساسی در جهت افزایش آگاهی جامعه نسبت به حفظ سلامت روانی و جسمی برداشته می‌شود.

در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۵۸۰ عضو هیات علمی است و بیش از ۶۲۰۰ دانشجو در ۱۳۵ رشته مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای